torsdag 21 december 2006

Kammarrättskompisar


Här är mammas arbetskamrater Renée och Monica som skickade en så fin julhälsning till mig.
Julstämningen verkar ha infinnit sig även på Kammarrätten.
Tack för kortet och många julkramar till Er!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Säg nu till dom att dom tar det vackert på vägen upp till det kalla nord så att du kommer tillbaka helskinnad och så får vi hoppas att du inte blir störd av ödemarks-miljön.

Unknown sa...

God Jul och Gott Nytt år
på er allihopa!

Kram från Tina

Anonym sa...

Nu är Hillevi med familj på plats i Härliga Härjedalen och resan upp gick bara bra. Nu ska vi fira jul "in på Jämtland" och hoppas att tomten hittar dit, även om det inte blir på skoter. Farfar kan vara lugn, här mår jag sååå bra och är väl omhändertagen!

Anonym sa...

Tror knappast att det är någon risk för att tomten inte skall hitta en sådan snäll liten tös som du. Bara han förstår vad folk säger däruppe så går det nog fint.
Du får väl översätta för honom för du e la tvåspråkig.

HKA sa...

God Jul och Gott Nytt År önskas lilla söta Hillevi från Helena, Tony, Tobias, Andreas och Jonathan. Hoppas tomten har varit snäll mot dig. Hälsa och tacka dina föräldrar för den fina Amaryllisen.

Anonym sa...

Nu verkar det allt lite slött med blogandet. Det där God Jul börjar ju änna bli lite gammelt. Nu e de ju ett nytt år å alltingen. Du får la försöka få dina slöa föräldrar å vakna upp så att dom får lite fart på datorn. Du å dina föräldrar e la på väg tillbaka till civilisationen nu får man la hoppas. Nu har du väl i alla fall haft ditt huvud i vattnet så ditt namn nu är Hillevi även i kyrkoböckerna. Min syster var så vänlig så hon skickade mig en almanack från Svenska kyrkan. Du kanske vill ha den att leka med? Kul att riva ut blad å sånt.