torsdag 17 maj 2007

Snorkfröken

det är numera jag. Det är inte precis så där somrigt här på västkusten som man kunde tänkta sig att det skulle vara i mitten av maj - blåsigt, regnigt och kallt. Inte konstigt att man blivit förkyld. Vi är nu tillbaka i stan en sväng efter att ha varit i Skärhamn hos mormor och morfar sedan i lördags. Det har varit jättekul att leka med dem och moster. Men både jag och mormor har varit lite förkylda.

I måndags var vi en tripp till shoppingmeckat på Orust - Göksäter. Morsan handlade tyg till gardiner i vardagsrummet och köket - 10 kr /m för det ena tyget och 29 kr /m för det andra! Billligt! Eftersom jag har varit ompysslad har hon också haft tid att sy och nu ska kreationerna upp - vänta bara så ska ni snart få se en bild hur fiiiint det blir. Nu är farsan ledig och har Kristi Himmelsfärdlånghelg så vi får se vad vi ska hitta på för nåt skoj - en till tur till Skärhamn blir det nog och sedan kanske nån annan stadsutflykt. Men det är ju förstås rätt gött att vara hemma och ta det lite lugnt när man är snorig och det regnar.

Trevlig helg på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så det räckte med lite gnäll så vaknade din mor till och skrev lite om vad som händer. Snorkfröken va änna ett nytt namn.
Snorfröken låter ju mer riktigt men det är ju ändå fel när man är en Prinsessa som du. Taskigt att du har så dåligt väder. Du skulle varit här denna veckan i stället. Hoppas att dina föräldrar tar lite mera foton och videos snart så att man kan få se hur duktig du är.