onsdag 9 maj 2007

Gamlingsvarning

på morsan. Hon har fått ryggskott! Kanske beror det på "skadlig inverkan"/olycksfall i hennes arbete som hemmamamma, som ju innebär en hel del lyft i inte alltför bra ställningar(livränta borde väl utgå eller vad säger ni jurister?!).

Nåja - efter lite linement och div. övningar på golvet från moster sjukgymnast så håller det på att bli bättre. Men det är ju lite störigt att jag inte kan ligga i spjälsängen på dagen eftersom hon varken får i eller upp mej...Så det har blivit sova i vagnen idag. Morsan tycker att det är bra med vagnen för den kan hon ha som "stöd" när hon är ute och går, nästan som rullator...Det blev i alla fall en uppmjukande promenad med obligatoriskt gungstopp. Nu väntar vi på att farsan ska komma hem och lyfta upp mej från golvet nån gång! Någon som ställer upp frivilligt som au-pair imorgon om det inte är bättre?!

Gamlingsvarning nr. 2 på min kära gu´mor Anna som blev ett år äldre igår. Schysst av morsan att få lite sympati-ålderskrämpor va?! Grattis grattis så mycket och hoppas att budapestrullen som du skulle bjuda på var god! Lite sugna på det var vi allt - men det blev gröt & fisk för oss istället (Annas favoriträtter).

Haltande hälsningar från Guldpokalen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om inte din mamma passar sig så blir hon snart lika full av ålderskrämpor som din knäsvaga gamla farsgubbe.

Hillevi Hårfager sa...

Tur att du kommer hit och passar mej snart då då! Å tack förresten för min senaste present - rosa kortbyxor och tröja till sommaren. Kommer att passa utmärkt! Kusinerna har något att hämta här också...nåt grönt...

Anonym sa...

Jag har ingen aning om vad det gröna är för något. Hon stepmonstret handlar och slår in paketer och jag adresserar och betalar portot. Bra att dina grejer kommer fram i alla fall.
Om dina föräldrar blir för svaga och utslitna för att kunna ta hand om en Prinssesa som du på ett riktigt sätt så får la vi ta över.
Härliga chocklad kakor att äta och stora trummor att spela på. Kul va?