onsdag 25 april 2007

Före och efter

Innan helgens och halva veckans badrumsfixning såg det ut såhär på "gröna toan"
Och nu - ta-ta!
Ett blå-vitt badrum i pappas smak, men morsan ska fixa ett annat draperi och lite fina färgade handdukar så att det inte blir alltför "vitt" - lite grönt skadar nog inte, eller lite blommigt kanske?! Det andra badrummet är ju blå-vitt så då får detta nog bli lite romantiskt, rosa-grönt-blommigt, somrigt...Den som orkar gå i affärer få se. ¨
Idag släpade morsan runt mej på Backaplan. Vi hade strålande solsken och det blev väldigt svettigt innan alla ärenden var uträttade kan jag säga. Vi hälsade bl.a. på Mia (farsans kusins tjej) på Biltema där vi skulle byta några rör som blivit fel till badrummet. Utanför Biltema stod en superläskig hund - eller den var inte läskig först, men så pratade jag och morsan lite med den och då började den skälla som bara den. Ouppfostrat ;-) Vi tog till flykten under "den är inte farlig, bara man är varlig"snack från morsan och illvrål från mej. Illvrål blev det också när jag välte ut köttfärssås över hela mej och morsan. Ville bara ha lite kul med maten, men det uppskattade inte morsan alls...så vi blev lite osams en stund. En väldigt kul sak som hänt idag är att jag kan krypa inte mindre än från vardagsrummet, genom ena hallen, in i andra hallen och nästan fram till blåa badrummet. Nytt rekord med hästlängder. Så häftigt att ta sig fram, då kan man ju sticka om man gjort nåt bus.
Imorgon ska jag busa med Oscar Cromell som ska va hos oss en stund på eftermiddagen när hans föräldrar måste jobba. Kul! Han kan säkert lära mej en hel del trix.
Ha´de
Hälsningar från ett fint badrum!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt tjusigt badrum. Och att dom hade råd med nytt dush-drapperi också....de va inte dåligt. Hörde att du kröp tio meter idag. De va ju ännu bättre.
Nu är det dags för dig att riva ner allt du kan nå och har tid att hinna till innan dína slavar hinner ifatt dig.

Unknown sa...

"Viken schillnad" som han säger i IKEA reklamen på TV. Jättefint badrum! På måndag börjar renoveringen av vårt badrum. Det kommer hantverkare och gör det så vi flyttar till Fredriks pappas lägenhet ett par veckor. Vi längtar tills det är klart och kan ta emot er och framför allt dig Hillevi. Jag ser jättemycket fram emot att träffa dig.

Föresten påminn mamma om att hon inte får missa att anmäla sig till Au-Pair träffen som vi ska ha i Stockholm i höst. Då får du och pappa leka med Fredik när jag och mamma är på det.

Ha det bra hälsar Sara i vårsolen i Stockholm!

Hillevi Hårfager sa...

Hej!

Tack för badrumskomplimangerna och nu är det ytterligare ett annat duschdraperi och nya handdukar minsann. Blå, grön, rosa, vit-randigt.

Tack så mycket för det fina kortet med Gotlandslamm på Sara! Jag blev jätteglad.
p.s. morsan har anmält sig till au-pariträffen.

kram!

Anonym sa...

GRÖN ????? De e ju en Gais färg.

Anonym sa...

Snyggt!
Linda

Anonym sa...

Ja nu har man ju lyckats fixa det Svenska språkprogramet på datorn så nu kan man ju klaga lite mera officielt på att dina föräldrar inte har förnyat bloggen på ett tag. Man är liksom lite trött på att titta på det där badrummet. Bra att dom inte har fotograferat det gröna draperiet i alla fall. Även om det verkar som om en lurig skribent tyckte om Gaisfärgen. Dom kanske inte har tid att blogga nu när dom måste springa efter dig?