fredag 17 november 2006

Grattis på 60-årsdagen morfar!

Nu har vi äntligen kommit fram till Hede! Det var en lång resa med nattåg till Östersund, det gick himla bra för vi hade en egen "lyxkupé" jag, moster och morsan. På stationen hämtade gammelmoster Margareta oss och skjutsade oss hem till "hotellet" på Kallkällvägen. Sedan lånade vi hennes bil och tog oss en tur till Storåsen så jag fick träffa min gammel-momma och gammel-moffa. Det var jättekul att vara där och umgås och träna mej på "jamtska". Sedan hade vi en helkväll hos gammelmoster - med middag och lite övningar i line-dance inför den stundande festen. I morse tog vi bussen till Härjedalen, det var jättedåligt väglag eftersom det regnade men chauffören körde lugnt och säkert och till sist kom vi fram till morfar som hämtade oss på byn. Nu har vi käkat och fikat och haft besök av morsans f.d. tyskalärarinna Sol-Britt, som tyckte att jag var hemskt söt ;-)

Nu ska vi fortsätta firandet av morfar och fixa inför morgondagens partaj!

Ha´de gött!

3 kommentarer:

Anonym sa...

GLÖM INTE ATT GRATTA DIN MORFAR FRÅN FARFAR OCH CLAUDETTE. OCH LYSSNA INTE FÖR MYCKET PÅ SPRÅKET DOM TALAR DÄR UTE I DEN DÄR NORDLIGA GEOGRAFIN. HÅLL FÖR ÖRONEN OCH LYSSNA BARA NÄR DET TALAS RIKTIG SVENSKA (GÖTEBORGSKA)

Anonym sa...

hej du söta lilla Hillevi
Morsans klasskompis Jempan kikar in på din sida. Jag hoppas att hela familjen mår bra och att vistelsen i byn har varit till belåtenhet
kramar från Jempan

Anonym sa...

Hej Jenny !

Kul att höra av dej, det var länge sedan men Anna Halvarsson har hållit oss lite uppdaterade när vi träffade henne i söndags. Det var skoj att vara i Jämtland/Härjedalen en sväng men nu är vi hemma i regn-Götet igen.
Kram!